Businessmies rahamaailmassa 
Urani yritysmaailmassa alkoi vakuutusmyyjänä. Heti ensimmäisenä päivänä myin henkivakuutuksen 101-vuotiaalle mummolle. Pomo tuli raivoamaan saman tien, että miksi, oi miksi ?
Tuumasin vain, ettätodella harva kuolee yli satavuotiaana. Herra Turkku sai lähteä saman tien, oli kuulemma tuhonnut tarpeeksi firman rahaa ja ura liikemaailman tällä saralla päättyisi tähän.
Suurta liiketoimintaa se on yksityiset hammaslääkäritkin. Naapurin Heikki oli sellaisella käynyt ja lääkäri oli sanonut, että joutuu nukuttamaan Heikin operaation ajaksi. Heikki oli alkanut saman tien kaivelemaan rahapussiaan. Oli dentisti sanonut, että ei vielä tarvi maksaa. Tähän Heikki oli tuumannut:
 - En ollut maksamassakaan. Haluan tarkastaa paljonko minulla on rahaa ennen kuin nukutatte minut.
Sitä Heikki ihmetteli, että miksi muuten mahtoi olla vartija tuolla hammaslääkärin odotustilassa. Varmaan vahtii, ettei mikään hörhö tule sinne varastamaan lääkkeitä, näin ainakin itse järkeiltiin. Yleensähän nuo vartiointiliikkeet ja portsarit päivystävät kaupoissa ja ravintoloissa sekä tietysti kaikenmaailman festareilla, joissa nuoret tykkäävät käydä. Serkkupoika harrastaa sellaista, että kiertää kesät festareilla tekemässä järjestyksenvalvojan hommia. Siinä ei kuulemma tienaa kauheasti, mutta saa ilmaisen sisäänpääsyn festareille ja kuulemma ruokaakin järjestyksenvalvojille tarjotaan talon puolesta aika lailla rajattomasti. Syytä välillä vähän painia humalaisten kanssa ettei ala järjestyksenvalvonta lihottamaan vyötärön seutua. 
 


 
 - Netin hyötypalveluita, suosittelemme -

www.luovavire.fi
Tarjoaa yritysvalmennusta kaiken kokoisille yrityksille. Yritysvalmennus on laaja-alainen käsite, joka voi sisältää pienyrittäjän sparrausta tai suuremmassa yrityksessä esimiesvalmennus ja työyhteisön kehittämistä. Tärkeää on kuitenkin, että yritysvalmennuksessa keskitytään johtoasemassa olevien henkilöiden valmentamiseen, koska tämä kehittää koko työyhteisöä.

www.lakilinna.fi/
Espoossa sijaitseva lakiasiaintoimisto, tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat lakimiehen palvelut. Asiakaskunta koostuu yrityksistä, yksityishenkilöistä ja yhdistyksistä. Laki on mustavalkoista, mutta oikeus ei. Lakilinnan erikoisosaamisaluetta ovat riidanratkaisu ja oikeudenkäynnit, kiinteistö- ja asuntokauppaoikeus, työoikeus, sopimusoikeus, liikejuridinen neuvonanto ja kauppaoikeus.

Kirjanpito on yksi yrityksen tarpeista. Näiden kilpailutus ja vertailu sekä hankkiminen voi olla haasteellista. Siksi yksi hyvä vaihtoehto on antaa kilpailutus jonkun muun huoleksi. Pieni sijoitus siihen nähden, kuinka paljon hyötyä siitä voi jatkossa saada.
Kilpailuta kirjanpito
Palvelu sopii kaikille yritysmuodoille, olitpa sitten ammatinharjoittaja, toiminimi tai osakeyhtiön edustaja.
Suunnittelemamme tarjouspyyntölomake on laadittu yhteistyössä kokeneiden kirjanpitäjien ja yrittäjien kanssa. 
 
Kaupat ovat varmaan yleisin vartijoita käyttävä kohderyhmä, lisäksi esimerkiksi öisin tapahtuva teollisuusalueiden ja muiden vastaavien alueiden valvonta. Järjestyksenvalvojan toimenkuva ja oikeudet ovat vähän erilaisia kuin vartijan. Järjestyksenvalvojia käytetään suurissa yleisötapahtumissa ja ravintoloissa. Joskus tulee tarvetta myös yksityisetsiville. Järjestyksenvalvontaa, vartiointia ja turvallisuuspalveluita tarjoaa www.wikingsecurity.fi/.
 
Ja jos rahankäyttö meinaa lähteä lapasesta luottokortin vinguttamisen ja osamaksuostosten kanssa niin tutustu vähän toisenlaiseen rahaan. Tuntuu ehkä uudelta keksinnöltä vaikka itse asiassa on hyvinkin vanha juttu, mutta siitä huolimatta nykyisissä raha-asioissa hyvinkin toimiva.


 

     
 
Copyright © 2000-2016 Yhteystiedot: Inno Turku, 20320 Turku, innoturku@innoturku.com