Herra Turkku matkailee


 

 

Paljon on tullut matkusteltua vaimon kanssa ja yksinkin. Ollaan aika kokeneita turisteja siis. Alkuun ostimme matkat matkatoimistoilta, mutta sittemmin olemme siirtyneet omatoimisempaan matkailuun. Varaamme lennot ja hotellit ihan itse, sillä tavalla voi rakentaa haluamansa näköisen matkapaketin.
 
Kerran vuokrasimme Italian Toscanasta talon viikoksi ja tietysti myös lennot varasimme netistä itse. Italiassa ihmiset hyvin usein asuvat koko ikänsä sama kylässä, joten kun törmäsimme paikalliseen oliivinviljelijään niin minun oli pakko kysyä siltä:
 - Oletko asunut täällä koko ikäsi ?
Katsoi hetken ja vastasi:
 - En vielä.
 

 
Jos matkailu kiinnostaa niin tutustu lukuisiin matkapäiväkirjoihin ja blogeihin, joita netistä löytyy. Silloin oman matkakohteen valinta voi selkiytyä hyvinkin paljon. Sitä kun näkee paljon kuvia tulevasta matkakohteesta ja lukee muiden kokemuksia, niin osaa ihan eri tavalla eläytyä tulevaan reissuun.
Jos ulkomaille asti ei kiinnosta lähteä niin kotimaassa on paljon hyviä kohteita, yksi suosituimpia tapoja kesäloman viettoon on tietysti kesämökki. Siellä saa ulkoliikuntaa ja voi vain rennosti löhötä sillä välin kun makkarat paistuvat grillissä ja saunan piipusta tupruava savu kertoo, että kohta on mökkisauna lämpimänä.
Mökkiähän ei ole mikään pakko omistaa, sen voi varsin hyvin myös vuokrata. Alalla toimii paljon välittäjiä, joilta voi kesämökkiä kysellä. Tai sitten sopiva voi löytyä ihan yksityishenkilöltä tai joltain metsästys- tai kalastusseuralta.
Eli pienellä vaivannäöllä kuka vaan pääsee viettämään kesälomaansa uimisen ja onkimisen sun muun mökkiaktiviteetin merkeissä.


 


 

     
 
Copyright © 2000-2016 Yhteystiedot: Inno Turku, 20320 Turku, innoturku@innoturku.com